U trendu

Ova 4 znaka horoskopa kraj novembra 2023. dočekaće sa osmehom i ‘ludi’ od strasti

Ušli smo u drugu polovinu novembra, a iako se mnogima možda čini da nemaju čemu da se nadaju do kraja ovog meseca, možda za neke znakove horoskopa sudbina ipak ima malo drugačije planove.

Nalazimo se u sezoni Škorpiona, koji je poznat kao vrlo strastven znak vođen Marsom, uvek raspoložen za ljubav i avanturu. Nekako je postalo normalno da reputacija ovog znaka nije naročito povoljna, ali ova negativna percepcija neće naročito uticati na četiri moćna horoskopska znaka.

Do kraja novembra Bikovi, Lavovi, Vodolije i naravno Škorpije mogu očekivati neobuzdan porast nivoa strasti koji im sasvim sigurno može ulepšati naredne dane i nedelje.

Bik

Bikovi su ovog novembra uronili u emocije, a posebno one koje krase romantični odnosi. Do kraja meseca će Bikovi pratiti energiju koja ih vodi u ljubavne, intimne i dubinske odnose sa drugim ljudima.

Iako možda nisu navikli na ovakvu jednu moćnu energiju, ukoliko joj se prepuste, Bikovi će uz njenu pomoć dosegnuti te dubine, ali i visine, koje zaista istinski žele u ljubavnom delu svog života.

Postoji velika šansa da do kraja novembra upoznate nekoga i osetite oduševljenje tom novom osobom, a ovaj odnos „preti“ da postane vrlo intenzivan u kratkom vremenskom periodu.

Ukoliko se pak ne dogodi da upoznate takvu jednu zanimljivu osobu, onda možete jednostavno uživati u svom postojećem društvenom životu trudeći se da ga svakako dodatno obogatite.

Lav

Lavovi će svoje tipično društveno ponašanje zameniti analizom i introspekcijom koja se tiče njihovog doma. Ovaj znak žudi za emocionalno stabilnom i nepromenljivom okolinom, pa će vremenom ova potreba za svojim „privatnim svetom“ postati glavni prioritet. Moguće da nešto zrelijim Lavovima dolazi vreme da saznaju ko su, šta su i odakle su, period u kojem će detaljnije istražiti svoje porodično poreklo.

Ne treba da začudi ukoliko Lav odluči da se posveti samo pravim prijateljima i voljenim članovima porodice, onima koje oseća bliskima i kojima može bezuslovno verovati.

Škorpija

Ovo je doba godine kada Škorpije vladaju. Vraća im se osećaj života i moći koji mogu da koriste na način kako žele. Iako možda nemaju potrebu da uvek budu u centru pažnje, njihov šarm i ta usađena strast ne mogu se sakriti. Škorpije će sebe stavljati na prvo mesto do kraja ovog meseca, a svaki pokušaj da se to promeni osuđen je na neuspeh. Svako zaslužuje vreme za sebe, a novembar je upravo period godine kada Škorpije mogu zasluženo da uzmu pauzu od svega i svih.

Vodolija

Kraj novembra može rasvetliti karijerne ciljeve i težnje, kao i putanju kojom Vodolije trebaju ići na putu uspeha. Vodolije ovaj period mogu iskoristiti za unapređenje bilo kog životnog segmenta, a ne treba da začudi ukoliko budu uživale pod svetlima reflektora i u činjenici da su u centru pažnje. Ovaj momenat slave ne ide sa nekom organskom težnjom da se uspeh stvara i proslavlja iza scene, ali čini se da pažnja ne manjka sa početkom kraja ove godine. Ukoliko prijatelji i kolege žele da vas vinu u nebesa, nemojte ih sprečavati u tome. Skromnost jeste vrlina i jedna divna osobina, ali uživati malo u svojim uspesima nije tako loša stvar i nije nešto što se treba kriti po svaku cenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar