U trendu

Ova tri horoskopska znaka OSUĐENA su na samoću

Sa nekim znacima je veoma teško da održite vezu. Za ova tri znaka samoća je kao sudbina i to zbog svog njihovog nezgodnog karaktera.

Bik

Bikovi mogu da budu sjajni u vezi, nesebični su i sve će uraditi za osobu koju vole, ali u samom startu veze često prave veliku grešku, a to je da se previše otvaraju i previše daju, dok veza još praktično nije ni počela. Zbog toga često budu iskorišteni, jer ne mogu na vreme da prepoznaju pravo lice osobe koja im se dopada.

Devica

Problem sa Devicama je taj što stalno analiziraju partnera. Svakom pokretu i reči daju prevelika značenja, ili čak i značenja kojih uopšte i nema. Tako imaju neverovatan talenat da stvore problem od sasvim bezazlene situacije.

Vaga

Vage, kao što im i ime kaže, stalno nešto merkaju i nikada nisu u potpunosti posvećene vezi u kojoj su trenutno. Stalno se osvrću okolo i gledaju šta se još nudi na tržištu, a u međuvremenu zanemaruju probleme koji im se dešavaju u vezi, jer se nadaju da će nešto da “iskrsne”. A kada ne iskrsne, razočarane odlaze iz veze.

6 komentara
 1. Anonimni

  Ja negdje procito i za Strjelca(sagittarius)

 2. Nataša Gajić

  2/… 6/… 7/… svaka izrežirana situacija može da se izmontira… pa, haha

 3. Lincoln

  Nista od ovog nije tacno,bas nista.

 4. Johan

  Za Bika sve tačno samo jedna stavka nije. Bik veoma brzo prepozna da li je osoba ok ili ne. To što puno daje baš mu otvara mogućnost da brzo uvidi da ta osoba nije za njega…

  1. Lincoln

   Horoskop je glupost.Nista nisu pogodili.

 5. KUM I

  Da se“ samo „osvrcu“ ni po jada?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike