Petorica veličanstvenih: najveći ŠMEKERI u horoskopu

Najšarmantniji, pravi šmekeri, majstori flerta, vrhunski ljubavnici – u odnosu na njih svi ostali muškarci su „zonska liga“. Mogu da osvoje baš svaku ženu.

Astrolozi tvrde da na sposobnost flertovanja utiče i horoskopski znak, a u ovim znakovima rađaju se najveštiji zavodnici…

Ovan

Ovnovi vole da su mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Takođe, muškarci rođeni u ovom znaku pružiće vam uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.

Lav

Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe i puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, zadiviti ženu. Ako treba, oko nje će se truditi dugo, a upornošću i stilom sigurno će je osvojiti. Lav pruža, ali i zahteva obožavanje.

Vaga

Muškarac Vaga osvojiće vas s puno stila, šarma i raskoši. Ovi muškarci smatraju se i velikodušnim ljubavnicima, ali im treba i odgovarajuća partnerka, koja će moći da ih prati u svemu.

Škorpija

Smatraju se ljubavnicima visokog napona i iako mnoge žene maštaju o romansi s jednim takvim, malo njih može da ih prati. On će tako brzinom munje osvojiti vaše srce i telo, ali svaki pokušaj razgovora o intimnosti neće im biti prijatan jer su u suštini nežni i ranjivi. Seks će biti i više nego fantastičan.

Strelac

Kad se dopadnete Strelcu, on će vas bez okolišanja kupiti pažnjom i pokušavaće sve samo da bi vas osvojio. Tako ćete dobiti utisak da ste vi jedina žena na svetu koju on želi. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni pa se čuvajte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.