U trendu

Pripadnice ova 3 znaka nezasite su u seksu

Sa njima je uvek nezaboravno u krevetu

Svako ima drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znakovi su poznati po jačem libidu i kao nezasitni seksualni partneri. Njih napaljuje pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovorite određene reči.

1. Škorpija

Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato jer voli isprobavati nove stvari.

Sve što trebate napraviti je nasmejati se na određeni način, uputiti joj ‘znakovit’ pogled ili je dodirnuti i odmah će shvatiti na što aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni dobro se oznojiti u spavaćoj sobi.

2. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da se voli držati za ruke ili stalno dodirivati, njen seksualni poriv je uvek jak, piše portal Your Tango.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvijek mami i indirektno aludira na seks. Njezin seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli osvajati, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentiranja.

One su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.