U trendu

Privrženi Jarac: zavodnik ili zaveden?

Jarac (22. decembar – 19. januar) je oličenje finansijske i emocionalne stabilnosti. Jarčevi obično imaju listu životnih dostignuća, vredni su, orijentisani ka postizanju zacrtanih ciljeva. Znaju šta žele i kako to da dobiju.

Jarac želi ljubavnika ili ljubavnicu finog ukusa i visoke klase radi deljenja čulnih zadovoljstava. Ponaša se detinjasto kada je u pitanju zabavljanje, ali ako zavoli – postaje „veliki“. Ako se to ne desi? Eh, onda je vreme da se krene dalje.

Jarac je uvek u potrazi za nekim ko je ozbiljan, i s njim samim, i u vezi, a ako nema varnica ili osnova za vezu, on prosto odlazi. To znači da voli samo veze iz kojih može, ako je potrebno, da napravi brz i bezbedan izlaz.

Foto: Geralt/Pixabay.com
Foto: Geralt/Pixabay.com

Kada mu se neko sviđa, on će to odmah znati. Očekivaće da ga slatko iznenadite stvarima koje voli, kao što su karte za utakmicu omiljenog tima ili lekovi i topla supica kada se oseća loše.

Foto: Takazart/Pixabay.com
Foto: Takazart/Pixabay.com

U spavaćoj sobi, Jarac je vrlo obazriv i odgovoran. Trudi se da vodi računa o partneru i shvati šta on želi. To bi trebalo da se poštuje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar