Slobodno ih varajte: ovih 5 znakova lako će vam oprostiti PRELJUBU

Većina ne može da pređe preko preljube, neverstva… Ipak, ovih 5 znakova, kažu astrolozi, spremni su da oproste prevaru i razne oblike izdaje, zbog čega ih mnogi i iskorišćavaju.

Blizanci

Iako su spremni da oproste preljubu, nikad ne možete biti sigurni u to. Možda vam oproste odmah, možda tek posle nekoliko godina.

Rak

Iako će ih to strašno pogoditi, ako druga strana pokaže iskreno žaljenje, Rakovi će oprostiti.

Vaga

Vage ne vole sukobe i učiniće sve kako bi se održao mir, pa čak i oprostiti partneru neverstvo. Jedino što će zahtevati – da navede dobar razlog i da obeća da to neće ponoviti.

Vodolija

Smatraju da svi zaslužuju drugu priliku, pa čak i partner koji ih je prevario.

Ribe

Iako će preljubu oprostiti odmah, trebaće im dugo da se s tim zaista pomire.

3 komentara
 1. Bela

  Ja sam vaga,razvela sam se pre 26god,imamo dvoje dece ,u fer odnosima smo zbog dece ali mu nikad neću oprostiti što je povredio . Koliko su patili što nemaju oca pored sebe to oni znaju najbolje,a zbog čega?;zbog njegove nevere. Danas da je zadnji čovek na svetu ne bih mu oprostila jer sam kao ličnost povređena

  1. bobo

   Cao Bela, nozda si u pravu. Ali kad se sve na kraju sabere…iskreno pogledaj pvaj ludi svet..ne znas vise ko se s kime. Neverstava ima na svakom koraku. Covek je takvo biolosko bice da uvek skrene u nesta sto nije moralno. Ne svi ali ogromna vecina. Nislim da si mu trebala oprostiti..preci preko toga..desilo se i ok..na kraju krajeva..sex i nije nista..jedno biolosko zadovoljstvo koje traje sat vremena . I zbog tog ostaviti decu da godinama pate…ne znam svako ima svoje razmisljanje aliiskreno…dali ti je bolje sada..dali si imala drugih partnera za tih 26 god koji su te verovatno isto tako varali a da nisi znala…razmisli ..mozda sam u pravu aaaa mozda i nisam. Sve zavisi od coveka do coveka. Lep pozdrav Slobodan

  2. Anonimni

   šta ga je navelo na prevaru???

Napišite komentar