U trendu

Veliki bračni horoskop: Datum venčanja otkriva sve o vašoj vezi

Pronađite datum pod kojim ste se venčali u okviru jednog od horoskopskih znakova. To će vam pokazati pod kojim znakom ste sklopili brak, koje su njegove karakteristike i šta možete očekivati.

Ovan 21.3 – 20.4.

Partnerima u braku pod znakom Ovna uvek je dinamično i neće imati previše dosadnih dana u svojem životu. Među njima uvek ima trzavica, ali sve probleme uglavnom rešavaju vatrenim seksom. Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnost, ali oni uspevaju da reše sve probleme, a tako će biti i u budućnosti jer su iskreni i vrlo bliski.

Bik 21.4 – 20.5.

Odlika njihove veze je čvrst i stabilan odnos ispunjen romantičnim trenucima i strašću. Partneri venčani pod znakom Bika su vrlo privrženi jedno drugome, ali ponekad u tome preteruju, i to do te mere da zapostavljaju druge ljude oko sebe, što nije dobro za vezu.

Blizanci 21.5 – 20.6.

Partneri u vezi pod okriljem Blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole seks. Dobri su prijatelji i prijatno im je da žive jedno s drugim. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv. Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika pretnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti jedno od drugoga.

Rak 21.6 – 22.7.

Ova veza je puna topline, nežnosti i romantike. Partneri su vrlo povezani i oboje žarko žele decu i veliku, srećnu porodicu. Mana njihove veze moglo bi da bude to što su nekako zavisni jedno o drugome i baš svuda idu zajedno. Zdravo je za vezu da se partneri ponekad razdvoje i svaki provede malo vremena sa svojim društvom.

Lav 23.7 – 22.8.

Brak započet pod znakom Lava prepun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da u ovoj vezi nema dosade, to sigurno. Oni su u stanju čas da se žestoko posvađaju, čas da strastveno vode ljubav. Ipak, kako god bilo, uviek se drže zajedno i neće pred drugima pokazivati da imaju neke probleme u vezi.

Devica 23.8 – 22.9

Veza okrunjena pod znakom Device je dugovečna i stabilna, a oba partnera uživaju u osećaju sigurnosti porodičnog doma i to samo očvršćuje njihovu vezu. Dramatične svađe kod njih su retkost već više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana ove veze ponekad može biti nedostatak strasti.

Vaga 23.9 – 22.10.

Ovaj brak prepun je nežnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mestu. Partneri jako paze jedan na drugoga i pokušavaju da ugode drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrede. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama itd. Retko se svađaju, a upravo to bi mogao da bude problem jer među njima može nedostajati iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema što može loše završiti.

Škorpija 23.10 – 22.11.

Među partnerima rođenima pod znakom Škorpije sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Seks im je vrlo bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze. U ovom braku može biti puno svađanja i ljubomornih ispada što ga stavlja na veliku iskušenje. Ako žele da im brak potraje, oboje moraju da pokažu više tolerancije.

Strelac 23.11 – 21.12.

Partneri se u ovom braku uzajamno vrlo poštuju i pokušavaju da razumeju jedan drugoga. Poverenja je među njima puno tako da tu nema mesta za previše ljubomore i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajni, a oboje su svesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti.

Jarac 22.12 – 19.1.

Ova veza je stabilna i partneri se u njoj osećaju sigurno. Nežnosti i romantični trenuci tu nisu na prvom mestu, ali uzajamno poštovanje jeste. Svađanja i emotivnog manipulisanja u brakovima pod znakom Jarca je malo, a partneri probleme rešavaju odmah. Ako i dođe do burne svađe, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentariše. Partneri u ovom braku morali bi malo da porade na intimnosti kako se bliskost među njima ne bi izgubila..

Vodolija 20.1 – 19.2.

Tu se radi o neobičnoj, ali interesantnoj vezi u kojoj partneri savršeno odgovaraju jedno drugom i na dobrom su putu za dug brak i sreću, iako bi drugi ljudi mogli zaključiti suprotno. Među njima nema ljubomore, ali može se pojaviti potreba za nametanjem nekih svojih navika ili želja za menjanjem drugoga, a to bi moglo da uništi vezu.

Ribe 20.2 – 20.3.

Brak pod znakom Riba ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, ako i u drugim vezama, ali oba partnera su vrlo brižna i sve će pokušati da reše tako da drugu stranu ne povrede, a rado će se i žrtvovati za spas veze. U njihovom braku puno je nežnosti, romantike i duboke povezanosti, piše 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar