U trendu

Vodolija u zanosu ljubavi i u braku

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je Vodolija rođena.

I dekada – od 21. januara do 30. januara

Osobe rođene u ovoj dekadi strastvene su prirode, koja ipak počiva više na duhovnim nego na telesnim pobudama. Kod njih ljubav retko dolazi kao „udar groma“, obično se rađa iz prijateljstva, zajedničkih interesovanja, sličnih pogleda na život. Idealizuju partnera, ali suočeni sa stvarnošću, u stanju su da prvi prekinu vezu. Podsvesno žele sebe da uzdignu putem bogate ženidbe-udaje i protekcije. Njihovom temperamentu odgovaraju osobe rođene u znaku Bage ili Device.

II dekada – od 31. januara do 9. februara

Idealizam je kod osoba rođenih u ovome periodu izražen više nego strast. Zato ne pate mnogo za izgubljenom ljubavi. Privlače ih osobe koje vode drukčiji život od njihovog, bliži njihovim idealima. U braku su verni i privrženi porodici, ali često se suviše zanesu svojim poslovima, što može dovesti i do ozbiljnijih trenutaka. Osobe rođene u znaku Blizanaca, Bage ili drugoj polovini januara, najviše odgovaraju temperamentu ljudi rođenih u ovom periodu.

III dekada – od 10. februara do 18. februara

Osobe rođene u ovome periodu treba da savladaju svoju bojažljivost i da govore ono što oseća njihovo srce. Njihova je sudbina da ne postižu uspehe odmah, u stvari vreme radi za njih i na kraju ispadne bolje nego što su se nadali. U braku su verni i postojani, ne traže od partnera nemoguće, imaju razumevanja i opraštaju sve slabosti. Najviše im odgovaraju osobe rođene u znaku Blizanaca, Bage i Vodolije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar