Ženama rođenima u ova tri znaka muškarci ne mogu da odole

Ukoliko ćete još jedan Dan zaljubljenih provesti sami i pitate se zbog čega još uvek niste pronašli srodnu dušu, astrologija bi mogla da vam ponudi odgovor.

Ženama rođenima u znaku Bika, Blizanaca i Jarca navodno je teško odoleti i skoro svi muškarci padaju na njihov šarm, pa je njima mnogo lakše da pronađu partnera.

Evo i zašto je to tako.

Bik

Ne postoji muškarac koji može odoleti njenom šarmu, lepoti ili snazi. Ova žena je uvek najglasnija osoba u prostoriji. Muškarce privlači svojom duhovitošću i poseduje snažne liderske veštine, zbog čega je sklona organizaciji i kontroli. Ona je neko ko je lep i spolja, ali i iznutra.

Blizanci

Žena u ovom znaku Ima tradicionalnu lepotu koju obično možete videti samo u starim filmovima i uvek se ponaša kao prava dama. Jako dobro čita ljude pa nemojte pokušavati da joj ‘prodate’ neke priče jer ih neće ‘kupiti’. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju zapanjujuće oči pa kad je pogledate u njih, nećete moći da joj odolite – odmah ćete se zaljubiti u nju.

Jarac

Ne voli veze za jednu noć, pa nikada neće biti s nekim samo radi kratkotrajnog užitka. Dame u ovom znaku bi pre ostale same nego se zadovoljile s manje od onoga što zaslužuju. Inteligentne su, pa će vam, kada budete razgovarali, biti zanimljivo i naučićete stvari koje pre niste znali. Vole muškarce koji imaju nešto pametno da kažu. Znaju da se izgled može promeniti, ali način na koji muškarac misli neće se promeniti tako lako. Snažne su i uvek postižu svoje ciljeve bez obzira na to koliko im vremena za to bute potrebno. Ove žene nikad ne bi bile u nasilnoj ili toksičnoj vezi jer sebe dovoljno cene da ne dopuste muškarcu da ih kontroliše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.