U trendu

Akcija Arhipelaga: „Nema Sajma, ima knjiga“

BEOGRAD – Izdavačka kuća Arhipelag organizuje specijalnu akciju „Nema Sajma, ima knjiga“ koja će trajati od 15. do 31. oktobra, saopštili su iz Arhipelaga.

Posebne pogodnosti Arhipelag je obezbedio za članove Kluba čitalaca Arhipelag i za one koji će to postati tokom ove akcije.

Arhipelag je za članove Kluba čitalaca Arhipelag obezbedio sajamske cene i posebne klupske cene od 15. do 31. oktobra.

U toku akcije Nema Sajma, ima knjiga popust u Klubu čitalaca Arhipelag je 40 %, dok za kupovinu 3 i više knjiga Arhipelag odobrava popust od 45 %.

Za kupovine preko 3.000 dinara naši čitaoci će dobiti poklon u vidu stihova iz neke od izabranih pesama Džejmsa Džojsa, Rastka Petrovića, Čarlsa Simića ili Jelene Lengold (po izboru).

Pesme na magnetu nastale su u koprodukciji sa Magnetopoezijom. Pesme na magnetu mogu da se poruče i posebno preko Arhipelaga, cena jednog seta je 450 dinara.

Dostava knjiga je besplatna na teritoriji Srbije za porudžbine čiji je iznos preko 1.000 dinara.

Poručene knjige Arhipelag će dostaviti čitaocima u roku od dva dana.

Tokom ove akcije čitaoci će imati sajamske cene (20% popusta) na sve knjige Arhipelaga u knjižarama u više od 50 gradova u Srbiji.

Među knjižarama koje su se uključile u ovu akciju nalaze se knjižara Alisa u zemlji knjiga i Emilija iz Loznice, knjižare biblioteka u Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu i Somboru, knjižare kulturnih centara u Nišu i Kraljevu, knjižara Kaligraf iz Zaječara, knjižara Reči iz Čačka, knjižara Salon knjiga TIL iz Jagodine, knjižara „Danilo Kiš“ iz Subotice, novosadske knjižare Bulevar Books, Solaris, Most Prometej i Mala velika knjiga, kao i veliki broj beogradskih knjižara: Makart, Vukotić media, Aleksandar Belić, Apostrof, Geopoetika, Kreativni centar, Livro, Urban Reads, Zlatno runo, knjižare Bookastore i BIGZ školstva.

Akcija u beogradskoj knjižari Akademija već je počela i trajaće do kraja oktobra.

Knjige Arhipelaga po sajamskim cenama mogu se naći i u knjižarama u sastavu knjižarskih lanaca Delfi i Vulkan (od 7. do 17, oktobra) i Delfi (od 15. do 31. oktobra).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.