U trendu

Artan Lili, Koi Koi na CON konferenciji u Novom Sadu

NOVI SAD – Muzička konferencija CON biće održana 17. i 18. decembra u Novom Sadu, u SKCNS fabrika, omdladinskom centru Opens i klubu Tunel, u okviru koje će nastupiti bendovi Artan Lili, Koikoi, Bolesna štenad, Tapan i drugi, najavili su danas organizatori.

Kako je navedeno, CON konferencija je namenjena profesionalcima koji rade u domenu kreativnih industrija iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Nemačke i drugih zemalja, i „povezuje najrelevantnije aktere regiona sa ciljem razmene ideja i iskustava iz prakse“.

Predavanja će držati generalnog sekretara evropske festivalske asocijacije YOUROPE Holger Jan Šmit, menadžerka promoterske kuće Čarm mjuzik
Sara Đigante, producent mađarskih festivala Balaton saund, VOLT i Siget Mark Bone, osnivač Arsenal festa Zoran Vulović, predstavnica Lav festa Zlatana Pavlović i drugi.

CON je deo međunarodnog projekta „Rivers to Communities“ (R2C) koji zajedno organizuju Sinema siti i Kultura Nova iz Srbije i Pro Progresione, ĐTG i Grand Cafe iz Mađarske u okviru programa „Intereg IPA CBC Srbija – Mađarska“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.