U trendu

Bajaga, Kolja, Ričard Bona, Artan Lili ove nedelje u BG

BEOGRAD – Bajaga, Ričard Bona, Kolja, Artan Lili, Obojeni program, neki su od domaćih i stranih muzičara koji će obogatiti kulturni život prestonice narednih dana.

Bajaga i Instruktori nastupiće u petak na stadionu Tašmajdan, što će biti prvi solo koncert u Beogradu punog kapaciteta sa skoro 12 000 ljudi.

U organizaciji agencije GMR, Momčilo Bajagić sa svojim bendom i prijateljima Sašom Loknerom, Žikom Milenkovićem, Miroslavom Cvetkovićem i drugima napraviće presek karijere duže od 35 godina.

Večeras će u klubu BitefArtCafe na Kalemegdanu nastupiti soul džez pop umetnik Ričard Bona sa pijanistom Alfredom Rodrigesom, u sklopu džez festivala Musicology Sešions.

Nikola Pejaković Kolja će sutra će ponovo svirati na sceni Letnje bašte rok kluba Fest u Zemunu, što je učinio i tokom 2020.

BitefArtCafe Summer Stage će nakon Ričarda Bone, sutra prirediti koncert “Drumbooty” – novi autorski projekat najtraženijeg bubnjara Peđe Milutinovića.

Muzički program multimedijalnog festivala “DEV9T” će se nastaviti sutra veče na prostoru Stare Ciglane, gde se inače i održava ovaj jedinstveni festival.

Kralj Čačka će svirati sutra, 15. jula, na radost mnogih ljubitelja koji su pratili njegove koncerte po Beogradu (Dom omladine, Beer fest) i po Srbiji na mnogim festivalima, a gosti ove noći će biti sastav “Horkestar”, alternativni hor.

Oboijeni program nastupa 16. jula, a popularni elektro pop rok bend “Artan Lili” obećava da će u subotu, 17. jula pored starih hitova pred publikom prvi put izvesti i neke nove pesme sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma.

Za sam kraj koncertnog dela festivala “Dev9t” 18. jula je ostavljen pop rok bend “Svemirko”, gde je ključna osoba, autor pesama i lider sastava – Marko Vuković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.