U trendu

Bajaga otkriva kom bi svetskom lideru trebalo dati „Ε‘arene pilule“ (video)

Nakon ove situacije u Siriji meni je delovalo kao da svi drΕΎe ruku iznad onog prekidača. Ako su Ε‘arene pilule za smirenje svi bi mogli po malo da uzmu za početak, pa posle da vidimo ko viΕ‘e poludi njemu malo jače, kaΕΎe u razgovoru za Sputnjik legenda jugoslovenske rok-scene Momčilo BajagiΔ‡ Bajaga.

Kada bi Bog stvarno bio drug i zavrteo planetu, gde bi nas zaustavio i ostavio? Kako to izgleda jahati maglu i Ε‘ta se nalazi s druge strane jastuka? ZaΕ‘to votka nije rakija? Kako je izgledao anti-NATO koncert na Crvenom trgu 1999. godine? To su samo neka od pitanja na koja smo odgovore potraΕΎili od muzičara Momčila BajagiΔ‡a Bajage, koji ovih dana promoviΕ‘e svoj novi album β€žU sali lomβ€œ.

Na naőu konstataciju da verovatno ima neku vezu u MUP-u s obzirom da je on jedini muzičar koji je javno u pesmi rekao da pada vlada, a nije pretrpeo nikakve posledice zbog toga, Bajaga kaže da se kod ljudi koji se bave politikom ljubav prema toj numeri menja zavisno od toga da li su na vlasti ili u opoziciji.

β€žKad su u opoziciji to je odlična pesma, kad su na vlasti ne valja. Ja nisam razmiΕ‘ljao ni o vlasti ni o opoziciji, ona je nastala za film ’Profesionalacβ€˜. A taj genijalni tekst je napisao moj prijatelj DuΕ‘ko KovačeviΔ‡ i ja mislim da je sve Ε‘to on napiΕ‘e ozbiljna stvar.β€œ

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.