U trendu

Boris Brejća nastupa 4. novembra u Beogradu

BEOGRAD – Jedan od najpopularnijih producenata elektronske muzike današnjice Boris Brejća stiže 4. novembra u Beograd, u okviru ekskluzivne svetske „In Concert“ turneje, saopštili su organizatori.

Naš glavni grad se našao rame uz rame sa Berlinom, Londonom, Madridom, Lisabonom, Pragom i drugim velikim evropskim centrima koji će ove jeseni ugostiti ovaj jedinstveni audio-vizuelni spektakl.

Biće to i jedina prilika da se superpopularni Brejća čuje uživo u regionu u narednih godinu dana! Velika „In Concert“ turneja u Beograd dovodi i predstavnike njegove izdavačke kuće Fckng Serious – Ann Clue, Deniza Bula i Moritza Hofbauera live.

Jedan od centralnih elektronskih događaja ove godine u prestonici biće održan u Velikom hangaru u Luci Beograd, organizovan u saradnji Exita sa Blenderom.

Iako se cene ulaznica u okviru evropske turneje kreću od 30 do 60 evra, domaća publika će zahvaljujući odličnim odnosima Exita i Brejće imati priliku da ih kupi već za 1.490 dinara, što je popust od čak 50 odsto u odnosu na krajnju cenu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar