U trendu

Branka Katić i zvanično članica BDP

BEOGRAD – Glumica Branka Katić danas je zvanično postala član Beogradskog dramskog pozorišta, objavljeno je na Facebook stranici samog pozorišta.
“Potpis konačno! Branka Katić u BDP-u!”, stoji zapisano na društvenoj mreži tog beogradskog teatra, sa fotografijama upravnika Juga Radivojevića i slavne glumice.

Nedavno, 20. februara na Dan pozorišta, kada je proslavljen 74. rođendan, objavljeno je da je Branka Katić postala član kultnog Pozorišta na Krstu.
Katić se vratila u Beograd nakon uspešne karijere u Engleskoj i Americi i u septembru 2020. tokom pandemije “uskočila” je u predstavu “Sumrak bogova” u režiji Jagoša Markovića, što je bio njen povratak teatru u prestonici nakon dve decenije i hit predstave “Bliže” Patrika Marbera u JDP.
Iako je bila najava da će Branka Katić igrati u novom komadu “Divlje meso” Gorana Stefanovskog, za sada do te saradnje neće doći, ali glumica traži sa upravom BDP novu dramu u kojoj će igrati u narednom periodu.
Istaknuta dramska umetnica trenutno snima TV seriju “Advokado” Nikole Pejakovića, uz Ljubomira Bandovića i Mirjanu Karanović, a na proleće je očekuje premijera novog filma “Nije loše biti čovek” Dušana Kovačevića, sa velikom glumačkom ekipom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.