U trendu

Bred Pit, Kluni i Met Dejmon u nastavku filma „Oušn“

LOS ANĐELES – Poznati američki glumci Bred Pit, DŽordž Kluni i Met Dejmon naći će se zajedno u najnovijem nastavka nastavku franšize „Oušn“, posle tačno 15 godina od poslednjeg dela iz ove poznate franšize.

Prvobitno je najavljeno da će „Ocean’s Thirteen“, objavljen 2007. godine, biti poslednji u franšizi, prema rečima režisera Stivena Soderberga.

Naime, izuzetak je bio „Ocean’s Eight“, objavljen 2018. godine, ali ga je tada vodio drugi kreativni tim, a Soderberg je te godine ponovio da neće učestvovati u snimanju još jednog filma „Oušana“.

„Franšiza je veoma popularna i briljantna priča je bila prilika koju je bilo previše dobro da je propustite“, najavili su organizatori.

Prvi Okeanov film, „Oceanovih jedanaest“, objavljen je 2001. godine i postao je trenutno i izuzetno popularan ulazak u žanr filma o pljački.

Nastavak, „Ocean’s Tvelve“, koji je takođe režirao Soderberg, objavljen je 2004. godine, dok je drugi nastavak, „Ocean’s Thirteen“, dobio je pozitivan odgovor 2007. godine i dovršio je Soderbergovu trilogiju sa zvezdama.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.