U trendu

Brus Vilis proslavio 68. rođendan u krugu porodice, uz pesmu i tortu

LOS ANĐELES – Proslavljeni holivudski glumac Brus Vilis, kome je ranije ove godine dijagnostikovana afazija, odnosno frontotemporalna demencija (FTD), proslavio je 68. rođendan u krugu porodice, u dobrom raspoloženju, uz pesmu i tortu.

Na snimku koji je podelila njegova bivša supruga Demi Mur. vidi se da je Brus Vilis okružen ćerkama dok peva rođendansku pesmu i gasi svećice na rođendanskoj torti, prenosi Skajnjuz.

Porodica holivudskog glumca saopštila je početkom ovoga meseca da će ovo oboljenje koje utiče na kognitivne sposobnosti „udaljiti“ Vilisa od uspešne karijere.

Bivša supruga Brusa Vilisa, poznata glumica Demi Mur (60). napisala je pored svoje objave na Instagramu: „Srećan rođendan, BV, drago mi je da smo mogli zajedno da ga proslavimo danas. Volimo te i volimo našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osećamo“.

Sadašnja Vilisova supruga Ema Heming i bivša Demi Mur poručile su da žele da podignu svest o afaziji, bolesti za koju trenutno ne postoji medicinski tretman.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar