U trendu

Dizni otkrio detalje o rizortu „Ratovi zvezda“

TALAHASI – „Diznijevi“ zvaničnici objavili su nove detalje o tome kako će izgledati nedavno najavljeni tematski rizort „Ratova zvezda“ na Floridi.

„Ratovi zvezda: Galaktički zvezdani brod“ izgledaće kao dvodnevno putovanje koje će uvući posetioce u potpuno zaseban svet.

Jedino što će, umesto putovanja na visokim talasima, posetioci imati osećaj da su lansirani sa parkinga ispred „Volt Dizni Vorlda“ na Floridi u svemirskom brodu milione milja iznad Zemlje.

Kada se ukrcaju u svemirski brod, posetioci će postati deo priče u koju su uključeni drugi putnici, članovi posade i glumci obučeni u kostim Čubake ili vojnika Imperije.

Putnici će uživati u obilasku mosta na svemirskom brodu, gde će im biti objašnjeni navigacioni i odbrambeni sistem.

„Na različitim tačkama tokom dvodnevnog putovanja, oni će možda morati da se posluže znanjem koje su prikupili na svemirskom brodu“, rekla kreativni direktor „Volt Dizni imadžineringa“, En Morou Džonson tokom prezentacije koja nije bila otvorena za snimanje i fotografisanje.

„Na brodusu likovi od kojih ćete mnoge moyyda sresti prvi put. U galaksiji je opasno vreme i morate da budete oprezni kada birate s kim ulazite usavez jer je vaš izbor bitan. Od vašeg izbora zavisi kako će se vaša priča razvijati“, objasnila je Džonson.

Prozori soba hotela u kojem će posetioci biti smešteni neće gledati na sunce Floride i drveće palme, već na ekran koji pokažuje blistava svetla zvezda na beskrajnoj tami svemira.

Datum otvaranja još nije saopšten, niti su ustanovljene cene, ali s obzirom da jednodnevni boravak u „Magičnom kraljevstvu“ košta 125 dolara bez taksi, AP procenjuje da ovo iskustvo neće biti jevtino.

Detalji o hotelu su otkriveni u trenutku kada se „Volt dizni vorld“ sprema da u četvrtak otvori tematsku „zemlju“ Ratova zvezda“ u parku Diznijevih studija u Holivudu.

Skoro identičan park otvorenje ovog leta u Diznilendu u Kaliforniji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar