U trendu

Druga sezona serije „Besa“ od 27. novembra na kanalu Superst

BEOGRAD – Druga sezona nagrađivane kriminalističke serije „Besa“ biće premijerno prikazana 27. novembra na kanalu Superstar u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, saopštili su danas distributeri.

Po rečima distributera, slogan ove sezone je „Porodica je sve“, a ona gledaocima u 10 epizoda donosi nove zaplete i dramatične preokrete sa kojima će se glavni likovi susresti u borbi za očuvanje svojih porodica.

Producentkinja serije i direktorka produkcije Adrenalin Tea Korolija otkriva da radnja druge sezone serije počinje u realnom vremenu, skoro tri godine kasnije, a tri glavna junaka zatiču se u neočekivanim okolnostima i situacijama.

„Paralelno ćemo pratiti sudbine više glavnih likova koje se međusobno prepliću na raznim nivoima, iako su oni geografski razdvojeni. Zato smo se i odlučili za neke potpuno nove lokacije“, kaže Korolija.

Druga sezona snimana je na preko 200 lokacija širom Srbije, Crne Gore i Estonije.

Pored glumačke postave koju čine Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj, Hana Selimović, Milica Gojković i Milan Marić, publika će u ovoj sezoni imati prilike da upozna i nove članove postave.

Među njima posebno se izdvajaju Relja Popović, Milica Zarić, Florist Bajgora, Tristan Halilaj, Katarina Čas, kao i veoma popularni glumci iz Estonije: Gert Raudsep, Hendrik Toompere mlađi i Mari Abel.

Serija „Besa“ nastala je po originalnoj ideji Srđana Šapera.

Pored Tonija Džordana, kreator druge sezone je i Igor Stoimenov, koji je glavni pisac serije, izvršni producent i reditelj značajnog dela serijala – uključujući i najzahtevniji deo koji je sniman u Estoniji.

Rediteljski tim takođe čine i Nikola Ljuca (koji je režirao delove serije snimane u Crnoj Gori), dok je Milan Todorović bio reditelj brojnih akcionih scena snimanih u Beogradu.

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je da se Telekom Srbija za tri godine, koliko se bavi produkcijom serija i filmova, pozicionirao kao jedan od proizvođača najkvalitetnijeg zabavnog sadržaja u regionu.

„Emitovanjem prve sezone serije „Besa“ lansiran je kanal Superstar, koji se za kratko vreme rangirao u 10 najgledanijih kanala u Srbiji… Mi ćemo se truditi da i u budućnosti proizvodimo atraktivan sadržaj na radost naših gledalaca kako u zemlji, tako i van naših granica, gde su naše serije takođe priznate i prihvaćene,“ rekao je Lučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.