U trendu

„Dug moru 2“, „Pevačica“ i „Aviondžije“ na Superstar TV

BEOGRAD – Najnovije igrane TV serije „Pevačica“ i „Aviondžije“, kao i druga sezona mističnog serijala „Dug moru“, snažni su aduti u jesenjoj šemi televizije Superstar TV u vlasništvu kompanije Telekom Srbija.

Kako navode iz direkcije, publika će imati prilike da upozna zagonetne likove dugoočekivanih serija i priče koje će biti snažna tema za duge jesenje večeri, dok će se neke od omiljenih TV priča od ranije nastaviti u vidu novih sezona.

Prva serija na programu startuje već 3. septembra od 21 sat, nastavak psihološkog trilera drame „Dug moru“.

Prva sezona je oduševila gledaoce, jer se razlikuje od svega do sada viđenog, i podseća po atmosferi i turobnoj priči pomalo na čuvene nezavisne američke i meksičke filmove Alehandra Gonzalesa Inaritua – „21 gram“, „Babel“, „Bjutiful“ i „Pasji život“.

Igra već poznata glumačka ekipa u kojo su Dragan Mićanović, Ana Lečić, Bojana Maljević, Branislav Bane Popović, Vesna Trivalić, Leon Lučev, Nada Šargin, Miodrag Miki Krstović, i drugi.

Autor serije je Bojana Maljević, režiju potpisuje ovog puta Gorčin Stojanović, nakon Gorana Gajića, a muziku je komponovao i ovaj put – Vasil Hadžimanov.

Radnim danima u istom terminu gledaoci će se od 6. septembra zabavljati uz komediju – sitkom „Aviondžije“ u režiji Aleksandra Savića i Dušana Popovića.

Neobična, lucidna ekipa junaka će večeri uz male ekrane začiniti humorom, strastima, putovanjima i avanturama.

U toj zabavnoj seriji od čak 48 epizoda glume Slaven Došlo, Nenad Stojmenović, Toni Mihajlovski, Milutin Mima Karadžić, Miloš Đorđević, Mina Sovtić, Đorđe Stojković, Matea Milosavljević, a gostuju i muzičari – Srđan Gojković Gile, Goca Tržan, i drugi.

Superstar kanal je za vikende od 21 čas spremio seriju „Pevačica“ u režiji poznatog snimatelja i direktora fotografije Miloša Kodema, inspirisanu jednim od najintrigantnijih događaja u poslednjih nekoliko godina, kroz snažnu mistiku i nadrealne elemente, rat bele i crne magije.

Žanrovski inovativna, serija je okupila značajnu ekipu glumaca – Nataša Ninković, Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Zlatan Vidović, Nikola Rakočević, kao i pop folk pevačica Milica Pavlović.

Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, koji su autori i krimi serijala „Ubice mog oca“, a čija će najnovija, 5. sezona do kraja godine biti emitovana na istom kanalu.

Telekom priprema i druge serije koje se trenutno snimaju „Državni službenik“ – treća sezona, druge sezone krimi serija „Klan“ i „Močvara“, a gotovi su „Švindleri 2“, „Azbuka našeg života“, i mnogi drugi projekti.

Pored ekskluzivnog sadržaja koji će se prikazivati na Superstar kanalu, Telekom Srbija pripremio je još jedno iznenađenje u vidu lansiranja novog kanala Superstar 2 (nekadašnji Star kanal), na kojem će se takođe emitovati kvalitetan filmski i serijski sadržaj, kao i reprize domaćih sadržaja sa Superstar kanala.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.