U trendu

Nova strana muzike

Na novoj sceni Zvezdara teatra održana je premijera predstave "Nesvrstana strana muzike", iliti bajkovite priče o tome kako svet može da se promeni, i da je muzika pravi način za to. Ova specifična vrsta mjuzikla, priča ispričana kroz pesme, muziku i scenske efekte, drugačija je od svih prethodnih komada Dragana Jovanovića, koji je najširu popularnost stekao nastupajući sa muzičkim bendom mahom sastavljenim od glumaca poznatijim pod imenom Kuguarsi.
Oko komada "Nesvrstana strana muzike" okupila se grupa kreativnih ljudi koji su jedni druge inspirisali, a dobra energija koja postoji na sceni učiniće da ova predstava postane novi pozorišni hit u Zvezdara teatru. Ono što će publika moći da vidi jeste muzičko putovanje kroz sadašnje nesvrstane zemlje, ako ih danas više uopšte i ima, a "Nesvrstana strana muzike" počinje tamo gde se završava predstava "Smešna strana muzike" – raspad Kuguarsa zavio je u crno-svetsku muzičku scenu. Bez njih, rokenrol je izgubio dušu i telo. Mnogi su pokušali da ih imitiraju, ali bez mnogo uspeha. A onda su se pojavili Nesvrstani… Ova predstava je priča o njihovoj pobedi i porazu…
Pored Dragana Gagija Jovanovića (koji sa Vladimirom Mančićem potpisuje režiju predstave), publika će moći da vidi i Katarinu Žutić, Natašu Marković, Marinu Pavlović, Veljka Nikolića, Igora Damnjanovića, Dušana Radovanovića i Nenada Filipovića. Scenografiju potpisuje Nenad Brkić, kostime Ljiljana Petrović, a koreografiju Branka Pujić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.