U trendu

Dva, intimna koncerta grupe Van Gogh 26. i 27. aprila u BitefArtCafeu

BEOGRAD – Dva, kako je najavljeno, intimna, koncerta grupe Van Gogh biće održana 26. i 27. aprila u BitefArtCafeu , najavili su organizatori.

Rođen u najboljim vremenima – osamdesetih u Jugoslaviji – a odrastao i sazreo u najtežim – devedesetih u Srbiji – Van Gogh danas ponosno nosi titulu poslednjeg velikog benda stvorenog na ovim prostorima.

Numerama iz različitih perioda višedecenijske muzičke karijere bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu.

Pripremite se za intimne koncerte koji će se održati u dva posebna dela, pružajući vam dva jedinstvena doživljaja ovog velikog rok benda koji nema potrebe posebno predstavljati.

Na instrumentima britki momci, energijom i muzičkim umećem zrelih umetnika dečačkog srca, odeveni stilom svetskih izvođača, publiku vode na rokenrol putovanje dugo 37 godina.

Od „Tragova prošlosti“ 1986. godine do albuma „More bez obala“ 2019. izdali su 11 studijskih albuma, 4 live albuma, 3 kompilacije, 3 video izdanja, osvojili su dva puta nagradu za najboljeg izvođača na MTV Adria, nagradu za najbolju grupu i najbolji koncert 2010. godine, nagradu za najbolji album 2019. najbolju rok numeru 2020. kao i najbolji koncert 2022. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.