U trendu

Ekipa filma „Nečista krv“ 10. septembra u Kragujevcu

KRAGUJEVAC – Ekipa domaćeg hit filma „Nečista krv: Greh predaka“ Milutina Petrovića družiće se sa posetiocima multipleks bioskopa „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u petak, 10. septembra od 19 časova, saopštila je direkcija tog bioskopa u Kragujevcu.

Publika će moći uživo da vidi glumice iz novog domaćeg filma – Katarinu Radivojević, Nelu Mihailović, Anđelu Jovanović, Vaju Dujović, Milicu Gojković, Teodoru Dragicević, kao i glumca Nedima Nezirovića, u periodu od 19 do 22 časa.

Glumci su pripremili i specijalna iznenađenja za prisutne, tako da će gosti bioskopa na poklon dobiti originalni poster filma sa njihovim potpisima.

Ekipa filma koji je do sada pogledalo skoro 40 000 ljudi, pokloniće se i na projekcijama filma u večernjim terminima od 19.30 i 20.30 sati.

Kako najavljuju iz organizacije događaja, još specijalnih iznenađenja očekuje Kragujevčane u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu na druženju sa glavnim akterima.

Uloge u filmu tumače: Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Tim Sejfi, Nela Mihailović, Marko Grabež, Aleksandar Ristoski, Nedim Nezirović, Dejan Bućin, Teodora Dragićević, Milica Gojković, Vaja Dujović i Nikola Vujović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar