„Realna priča“ prvi srpski film na Amazon prime

BEOGRAD – Rediteljski prvenac glumca Gordana Kičića „Realna priča“ biće dostupan gledaocima širom sveta na onlajn platformi Amazon Prime.

Nakon što je oduševio publiku širom Srbije, film „Realna priča“ je pronašao svoj put na svetskoj sceni, čime je postao prvi srpski film koja će biti dostupan na jednoj od najvećih svetskih platformi.

„Velika mi je čast što se film nalazi na platformi Amazon Prime paralelno sa ostvarenjima iz celog sveta. To je na neki način potvrda da ‘Realna priča, govori o univerzalnoj temi gde jezik nije barijera. Pored toga, veliko mi je zadovoljstvo što će naši gledaoci imati priliku da od 17. oktobra na RTS 1 subotom i nedeljom od 20.00 gledaju seriju ‘Mama i Tata se igraju rata’ koja je nastavak filma ‘Realna priča’”, kazao je Kičić.

Serija „Mama i Tata se igraju rata“ nas vodi kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega.

Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

Kroz deset epizoda gledaoci će biti svedoci raznoraznih komičnih i dramskih situacija kroz koje prolaze junaci serije.

U seriji osim Gordan Kičića i Nine Janković Dičić, koja tumači njegovu suprugu, igraju i devojčica Lena Lazović, kojoj je ovo prva uloga na filmu, kao i Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković…

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.