U trendu

Ekipa Tome autobusom došla na premijeru u Sava centar

BEOGRAD – Članovi filmske ekipe na čelu sa rediteljem Draganom Bjelogrlićem i glumcima Milanom Marićem i Tamarom Dragičević večeras su došli autobusom na rasprodatu premijeru filma „Toma“ u beogradskI „Sava“ centar.

Iz starog autobusa, iz epohe u kojoj se dešava „Toma“ stupali su na crveni tepih, pored Bjelogrlića, Marića i Dragičević, i glumci Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milan Kolak, Paulina Manov i Petar Benčina.

Kompozitor i koproducent Željko Joksimović i koscenarista Nikola Pejaković Kolja takođe su bili među zvanicama na crvenom tepihu beogradske premijere Bjelogrlićevog impresionističkog portreta o životu kompozitora i pevača narodne muzike Tome Zdravkovića (1938-1991).

Sava centar, koji je u renoviranju, jednokratno je otvoren večeras samo za bioskopsku premijeru „Tome“, a dolasku filmske ekipe preko crvenog tepiha prisustvovale su brojne novinarske ekipe, kao i posetioci filma, dok su sa razglasa puštani hitovi legendarnog pevača.

Posetiocima su na ulazu deljene maske.

Film je premijerno prikazan na nedavnom Sarajevo film festivalu i potom na FIlmskim susretima u Nišu, gde su nagrade osvojili Marić, Dragičević, Kuzmanović i Marković, a bioskopsko prikazivanje počinje od 16. septembra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.