U trendu

Film Ala je lep ovaj svet premijerno 12. avgusta u Vrnjačko

BEOGRAD – Ljubavna komedija „Ala je lep ovaj svet“ reditelja Filipa Čolovića, nastala po tekstu Andreja Šepetkovskog biće premijerno prikazana 12. avgusta u okviru 46. festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, saopštili su danas producenti.

„Film ‘Ala je lep ovaj svet’ krasi izuzetna vizuelna prepoznatljivost, nepretenciozna komika, a opet topla priča koja će nas zagrliti i podsetiti na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo“, kaže se u saopštenju u kome je beogradska premijera najavljena za 22. septembra.

Producenti su naveli da film rađen po scenariju glumca Šepetkovskog i Čolovića „oslikava naše društvo kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi“, kao i da će „Ala je lep ovaj svet“ gledaoce „nervirati, zasmejati, ljutiti, rasplakati kao i sama ljubav“.

U filmu, čiiji je zvanični trejler danas objavljen, anđela Ljubišu igra Nikola Pejaković Andrija Kuzmanović je neafirmisani reditelj Bata, popularnu i harizmatičnu televizijsku voditeljku Unu Anđelka Prpić, dok policijskijskog inspektora Trišića tumači Šepetkovski.

Glumačku ekipu čine i Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i mnogi drugi, a film su proizvele produkcija kuća Blu baterflaj i Telekom Srbija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar