U trendu

Film „Ala je lep ovaj svet“ videlo 20 hiljada ljudi

BEOGRAD – Svakog dana bioskopske sale puni publika željna savremene i tople ljubavne priče, koju su nam na filmsko platno doneli Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić u filmu „Ala je lep ovaj svet“, a ovo ostvarnje je za nedelju dana videlo 20 hiljada gledalaca.

Ljubavna komedije “ pobrala je samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu mogobrojne publike koja sa velikim oduševljenjem uživa u sagi o naizgled nemogućoj ljubavi, koja nas je podsetila na osećaj kad nas je neko poslednji put voleo.

Glave junake ove tople filmske priče koju krasi vizuelna prepoznatljivost koja je svima prija čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Film „Ala je lep ovaj svet“ nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija i od 22. septembra se nalazi se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar