U trendu

Film „Avantura u džungli“ od 29. jula u bioskopima

BEOGRAD – Najnovije Diznijevo ostvarenje „Avantura u džungli“ sa Emili Blant i Dvejnom DŽonsonom u glavnim ulogama naći će se na velikom platnu 29. jula, a ulaznice za film su već u prodaji, saopštili su danas distributeri.

Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda “Avantura u džungli” koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu ulazi u život i remeti mir istraživačica Lili Hafton. Ona dolazi iz Londona i nagovara ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.

Reditelj filma DŽama Kolet-Sera izjavio je da je „Avantura u džungli“ svima dobro poznata pustolovina u Diznilendu, koju je dizajnirao sam Volt Dizni.

„Svi ga vole, ne samo zato što postoji večh dugo, večh zato što je to jedina vožnja u kojoj može uživati cela porodica. Možete da povedete bebu i baku, film u kojem čitava porodica može zajedno da uživa“, navodi Kolet-Sera.

U filmu je korišćen španski jezik iz 16. veka, a takođe se može čuti zvuk Omagua jezika iz severozapadnog Brazila, čime se uverljivije dočarava amazonska regija i divljina podneblja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar