U trendu

Grupa “Neverne bebe” održala koncert na Kalemegdanu

BEOGRAD – Pop rok grupa „Neverne bebe“ održala je dvočasovni koncert na letnjoj sceni kluba BitefArtCafe na Kalemegdanu.

Bio je to novi celovečernji nastup benda u Beogradu završen u subotu iza ponoći, nakon velikog uspeha koji su imali na Dan žena 8. marta u rasprodatoj velikoj sali Kombank Dvorane (sadašnjoj MTS Dvorani).

Na set listi koncerta u petak nizali su se provereni hitovi koje grupa redovno izvodi na nastupima kao “1000 godina” u sporijem ritmu i verziji, ili popularna rok balada “Pogledaj u nebo”.

Osveženje je da se pop rok kompozicija “Bela kola” vraća sigurno u program njihovih koncerata, na oduševljenje publike u petak veče.

Najnoviji album “Hodaj” koji se i dalje čeka da izađe još od 2019. godine, ali se usled pandemije korona virusa “zamrznuo”, izveden je pred publikom kroz već uveliko poznate numere i promovisan kroz muzičke spotove kao elektro pop ambijentalna numera “Pored vode” ili bluz balada “Zajedno”.

Grupa je zatvorila dvočasovno muzičko druženje na otvorenom prostoru Kalemegdana, kod Teniskih terena, sa pesmom “Ljubav”, što i jeste identitet “Nevernih beba” – samo ljubavna raspoloženja.

Promocija budućeg albuma gotovo da kreće iz Beograda, premda je kreativna umetnička ekipa “Nevernih beba” već krenula na put i ostavila za sobom nastupe u Banja Luci na Kaštel Rok festu, u Rumi, Kuli (Moto susreti).

Večeras ih čeka koncert u Raškoj na manifestaciji “Dani kraljice Jelene” i još 26. juna – Žitište (Pile fest).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.