U trendu

Hari Stajls predstavlja muziku za suši restoran

LONDON – Treći zvanični singl britanskog muzičara Herija Stajlsa sa novog albuma “Harry’s House” jeste “Music For a Sushi Restaurant”, a spot za tu pesmu već ima preko 14 miliona pregleda za manje od dve nedelje emitovanja.

Novi singl sa pomalo bizarnim video spotom je već ovenčan zlatnim tiražem, jer se u jednom trenutku zajedno sa prethodna dva hit singla “As It Was” i “Late Night Talking” nalazio među prvih deset pesama na top listama, što je tek treći takav slučaj u muzičkoj istoriji praćenja top lista.

Stručna javnost i kritika visoko je ocenila platinasto- tiražni album “Harry’s House”, i time muzičar i glumac nastavlja da niže uspehe nakon prethodnih solo albuma “Harry Styles” (2017) i “Fine Line” (2019). Reditelj novog spota je Obi Peri, a video klip je snimljen u Bruklinu.

Ova video priča publiku vodi nazad na ostrvo iz mašte, Eroda (iz spota “Adore You”) na kome se nalazi vrlo popularan restoran “Gill’s Sushi”, čiji meni je posebno ponosan na “ulov dana”.

Pesma “Music For A Sushi Restaurant” je takođe muzička podloga nove reklame za “Apple Airpods” slušalice, a sav prihod od korišćenja pesme, Hari je donirao Međunarodnom komitetu za spasavanje (IRC).

Za manje od pet meseci od kada je izašao, album “Harry’s House” je dostigao platinasti tiraž i do sada je prodat u više od 4 miliona primeraka širom sveta.
Prvi singl sa albuma “As It Was” proveo je 15 nedelja na prvom mestu “Billboard” liste singlova što ga stavlja na 4. mesto pesama sa najdužim boravkom na vrhu liste.

Podsetimo, Hari Stajls je bio u popularnom “boys” bendu “One Direction” dok ga nije napustio 2016, a karijeru je započeo 2010. kao takmičar – učesnik u britanskoj verziji TV šou programa “X Faktor”.

Hari Stajls je već izvesno vreme na svetskoj turneji “Love On Tour”, trenutno u Severnoj Americi, dok krajem novembra nastavlja putovanje po Južnoj Americi.
Sledeće godine u februaru će nastaviti sa koncertima po Australiji, da bi se u maju vratio ponovo u Evropu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar