U trendu

Humanitarna modna revija 16. decembra u Rezidenciji Ambasade Italije

BEOGRAD – Agencija Fabrika, u saradnji sa Ambasadom Italije, organizuje tradicionalni,  Humanitarni Novogodišnji modni događaj za decu Prihvatilišta, 16.decembra, u Rezidenciji Ambasadora Italije, Luke Gorija, kada će biti organizovana dodela paketića deci Prihvatilišta i modna revija najnovijih kolekcija  Distante, najavili su organizatori.

Sva deca ovog sveta se raduju Novogodišnjim i Božićnim praznicima, pre svega zbog poklona koje dobijaju od Deda Mraza. Deca koja trenutno borave u Prihvatillistu, kao i prethodnih godina, od 2011. poslali su crteže i pisma za Deda Mraza na adresu Fabrike.

Svi su napisali šta žele i to će kao svake godine i dobiti. Pored toga, svako dete ima svog idola koga želi da upozna, pa su u svojim pismima izrazili želju da im poklone uruče poznate ličnosti koje su njihovi idoli i koje žele da upoznaju.

Po završetku modne revije Distante, dvadesetak poznatih ličnosti će uručiti deci poklone koje su poželeli od Deda Mraza. 

Ovim putem vas sa zadovoljstvom pozivamo da prisustvujete ovom modnom, ali pre svega Humanitarnom događaju.Takođe molimo Vas da događaj najavimo putem Vaših medija, kako bi se svest o postojanju dece Prihvatilišta širila.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.