U trendu

Incident u Klubu Narodnog pozorišta

BEOGRAD – Još se ne stišavaju reagovanja u javnosti povodom incidenta koji se dogodio u bifeu Narodnog pozorišta pre dve večeri, kada je glumac Tanasije Uzunović navodno ošamario balerinu D. K.

Uzunović je, kako navode beogradski mediji, došao u Klub posle predstave „Put u Damask“ u kojoj je igrao te večeri, i smetala mu je nesnosna buka i slavlje koje je tamo vladalo

„Bila je odlična predstava. Hteo sam da počastim. Bilo mi je žao. Nije prvi put da se to dešava u pozorištu. Ostalo je sve isto. Napravili su autobusku stanicu i splav. Zamolio sam kelnericu da se smiri. Došla je gazdarica pijana… ta balerina. Mojih kolega nije bilo mnogo i zamolio sam da smanje buku. Ovo je Narodno pozorište, nije splav i kafić“, kazao je Uzunović i istakao da ga je balerina D. K, koja je zakupac Kluba, pljunula.

„Žena se navalila na mene i morao sam da je sklonim. Pljuvala mi je uvo. Samo sam je rukom sklonio i nije bilo govora o nekakvom šamaru. Na izlazu iz pozorišta me je čekala i psovala… Vikala je da će doći policija. Sačekao sam policiju u kafiću ‘Teatro’, preko puta Narodnog pozorišta gde inače sede glumci. Dao sam policajcima svoje podatke i tako sve sve završilo“, kazao je Uzunović i dodao da je ćerka došla po njega i odvezla ga kući.

Uzunović je naglasio da se nova direktorka Narodnog pozorišta Ivana Vujić jako trudi da dovede u red funkcionisanje teatra i navodi da je ugovor o zakupu Kluba s balerinom D. K. potpisao bivši upravnik Dejan Savić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.