U trendu

Izašao je prvi trejler za novi film o Džejmsu Bondu

Objavljen je prvi trejler za novi film o Džejmsu Bondu „Nema vremena za umiranje“ i već je izazvao veliku pažnju kod ljubitelja čuvenog agenta 007.

Ovo je poslednji deo filmova o Bondu u kom će glavnu ulogu igrati Danijel Krejg.

Ostvarenje je režirao Keri Fukunaga, a pored Krejga u filmu igraju Rami Malek, Rori Kinijer, Ben Vajšo, Naomi Haris, Lea Sedu i Džefri Rajt.

Danijel Krejg po peti put glumi britanskog tajnog agenta 007, a i sam je potvrdio da je ovo poslednji nastavak u kojem će igrati Bonda jer je „došlo vreme da ga zameni neko mlađi.“

„To je jedan od najtežih, najzahtevnijih, ali i najlepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti mnogo energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno“, rekao je nedavno 51-godišnji glumac koji je tokom poslednjeg snimanja povredio zglob.

U filmu „Nema vremena za umiranje“, Bond uživa u mirnom životu nakon napuštanja tajne službe dok ga ne poseti stari prijatelj Feliks Lajter iz Cije i zatraži njegovu pomoć. Tada odlazi u misiju spasavanja otetog naučnika, a pri tome će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

Film dolazi u naše bioskope 2. aprila 2020. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.