U trendu

Još pet termina u koncertnoj sezoni Beogradske filharmonije

Pod sloganom „Filharmanija – zato što jednom nije dovoljno“ u Beogradskoj filharmoniji prvi put će se reprizirati najatraktivniji koncerti iz tekuće sezone.

Filharmonija će uvesti pet novih termina za pet najtraženijih koncerata iz pet ciklusa, budući da je koncertna sezona Beogradske filharmonije 2015/16, rasprodata je u celosti četiri meseca pre samog početka.

Svi oni koji nisu obezbedili mesto u redovnoj sezoni, a želeli bi da se nađu među Početnicima, Iskusnima, Zaljubljenima, Megalomanima i Avanturistima – što su ujedno nazivi ciklusa u novoj koncertnoj sezoni, sada imaju priliku da kroz “Filharmaniju” čuju najinteresantnije koncerte iz ovih programskih celina.

Tako će uz Beogradsku filharmoniju, ne jednom već dva puta, za publiku nastupiti pijanista Piter Jablonski, harfista Zavije de Mestr, violončelista Stiven Iserlis,violinisti Vadim Glucman i omiljeni – Nemanja Radulović, navodi se u saopštenju Filharmonije.

Koncerti će se održavati četvrtkom od 20 sati na Kolarcu, a termini su 29. oktobar, 26. novembar, 10. decembar, 10. mart i 7. april 2016. godine.

Prodaja kompleta počinje od 5. oktobra, a ulaznice za pojedinačne koncerte se mogu kupiti od 26. oktobra, sve to na biletarnici Beogradske filharmonije i preko onlajn sistema na www.bgf.rs.

Uvodeći pet novih termina, Beogradska filharmonija sledi praksu najboljih svetskih orkestara koji repriziraju svoje programe.

Ovom produkcijskom novinom rešava se i problem velike potražnje za ulaznicama, koje su već godinama rasprodate znatno pre početka sezone.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.