U trendu

Katarina Čas iz Slovenije stiže u nastavak serije „Besa“

BEOGRAD – Slovenačka glumica Katarina Čas novo je pojačanje glumačke postave druge sezone domaće – regionalne kriminalističke serije „Besa“, saopštili su danas producenti.

„Budući da je ulogama u svojoj holivudskoj karijeri već bila na obe strane zakona, ostaje nam da sačekamo premijeru ‘Bese 2’ na Superstar TV kanalu i saznamo kom klanu su producenti priklonili lepu plavušu“, navodi se u saopštenju produkcije.

Sa snimanja druge sezone serije produkcija “Adrenalin” objavila je fotografiju glumice Čas u društvu sa glumačkim partnerom Milošem Timotijevićem, a više informacija o njenoj ulozi producenti za sada drže u tajnosti, navodeći da su veoma zadovoljni kako se uklopila u ekipu.

Pored regionalne karijere, između ostalog, Čas je ostvarila ulogu bivše striptizete Šantel u čuvenom filmu „Vuk sa Vol strita“ (2013) reditelja Martina Skorsezea, sa Leonardom di Kaprijem, a igrala je i u špijunskoj TV seriji „Stanica Berlin“ (2018-2019).

Takođe, bila je deo ekipe srpske serije i filma „Bićemo prvaci sveta “ Darka Bajića.

Seriju „Besa“ je prema originalnoj ideji Srđana Šapera scenarističcki osmislio britanski autor Toni DŽordan sa timom domaćih scenarista, a igrali su Radivoje Raša Bukvić, Hana Selimović, Arben Barjaktaraj, Miloš Timotijević, Lana Berić, Milan Marić i drugi.

Projekat „Besa“ su realizovale kuće Adrenalin i Red planet, uz kompaniju Telekom Srbija, koja je vlasnik kablovskog kanala Superstar TV.

Prva sezona „Bese“ od 12 nastavaka emitovana je od septembra 2018, a snimanje drugog serijala od 10 epizoda je počelo u jesen prošle godine u Crnoj Gori, onda je nastala pauza i sada je u toku nastavak produkcije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.