U trendu

KinoKauć: Evropski art filmovi i dokumentarci za dolar

BEOGRAD – Najbolji evropski art i vrhunski dokumentarni filmovi biće dostupni svake srede na domaćoj VoD platformi (Video on Demand) „KinoKauć“ po simboličnoj ceni od jednog dolara, saopštili su iz platforme „KinoKauć“.
Ovaj koncept bi trebalo da pomogne publici u beskonačnoj potrazi za sadržajem koji će gledati i filmskim ljubiteljima omogući da omiljene naslove pogledaju iz udubnosti svog doma.
Reprizno, svaki film će biti dostupan nedeljom od 16 časova po istoj ceni.
Nakon uspešnog prikazivanja poznatog švedskog filma „Skver“ Rubena Estlunda prošle sedmice, sutra od 20 časova na programu je film “Undine“ (2020), novi film Kristijana Pecloda („Tranzit“, „Feniks“).
Isti film, kako je i navedeno, na repertoaru je u nedelju, 4. aprila od 16 časova.
Publika u Srbiji će dobiti priliku da pogleda ovo ostvarenje u tom onlajn bioskopu, a osim njih, “Undine” mogu gledati i filmofili u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, kao i Severnoj Makedoniji.
Taj nemačko-francuski film bio je prikazan na 70. Berlinskom filmskom festivalu (Berlinale) 2020. godine i osvojo je nagradu Srebrni medved za najbolju glavnu glumicu – Paula Bir.
Tema zabranjene ljubavi čini težište drugog filma “Nesvestica” rediteljskog tandema iz Švedske – Mans Marlind i Bjorn Stein, koji će biti prikazan na platformi KinoKauć.
Prepuna fantastičnih elemenata, ova filmska bajka je zasnovana na istoriji Grona Lunda, stvarnog i legendarnog zabavnog parka u Švedskoj.
Film će biti prikazan u sredu, 7. aprila dok će imati reprizu u nedelju 11. aprila.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.