U trendu

Koncert „Za dobra stara vremena“ 15. novembra u Beogradu

BEOGRAD – Koncert „Za dobra stara vremena“ u koji će stati priča o od 50 godina grupe Novi fosili biće održan 15. novembra u beogradskom Sava centru, najavili su danas organizatori.

Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago oživeće velike hitove benda Novi Fosili među kojima su „Da te ne volim“, „Reci mi tiho, tiho“, „Saša“, „Košulja plava“…

Uz Rajka Dujmića,autora nekih od najvećih hitova grupe, zasigurno je najprepoznatljivije lice benda Sanja Doležal koja s ‘Fosilima’ nastupa još od 1983. godine.

U grupu je došla s 20 godina, ali je vrlo brzo postala jedna od najvećih zvezda bivše države, te je sa Fosilima proputovala Evropu, ŠSR, Kanadu i SAD.

Sada već davne 1987. „Novi fosili“ predstavljaju Jugoslaviju na Evroviziji u Briselu, sa pesmom „Ja sam za ples“ i osvajaju četvrto mesto.

Singl s pesmom objavljen je u devet evropskih zemalja.
Danas, 50 godina nakon osnivanja benda Marinko Colnago, Sanja Doležal i „dobri duh benda“ Vladimir Kočiš Zec započinju „Priču o 50 godina Novih fosila“.

Kroz nju će se prisetiti svih važnih događaja i osoba u proteklih pola veka.
„Priča o 50 godina Novih fosila – Za dobra stara vremena“ biće veliko slavlje muzike, tradicije i ljubavi, za sve generacije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.