U trendu

Korolija: Milica Zarić i Relja Popović u nastavku serije Besa

BEOGRAD – Producentkina tv serije „Besa“ Tea Korolija ekskluzivno za video serijal „Tanjug Reflektor“ otkriva da će glumačku ekipu ovog popularnog tv formata u drugoj sezoni pojačati Milica Zarić i Relja Popović.

Korolija napominje da je priča u drugoj sezoni serije „Besa“ znatno modernija i veoma složenija, ali i da donosi brojna iznenađenja za publliku.

„U ulozi Petritove žene pojaviće se Milica Zarić, a ulogu Igija, na radost mlađe populacije koja prati seriju oživeće Relja Popović“, najavila je Korolija.

Prema njenim rečima za razliku od prve sezone serije „Besa“ koja je pratila sudbine tri glavna junaka Uroša, Petrita, i Dardana, u drugom delu popularnog tv formata fokus se širi i na mlađu generaciju.

„Imamo šest linija priče koje se bave sukobom tradicionalnog i modernog. Publika će imati prilike da vidi osvete, patnje, stradanja protagonista serije, ali je i dalje u najužem fokusu priče zaštita porodica glavnih protagonista ‘Bese’ „, kazala je Korolija.

Kako kaže svi koji su uključeni u nastajanje serije potrudili su se u da „Besa“ komunicija univerzalnim jezikom.

„Zato smo ‘Besu’ kao format prodali na arapsko tržište. Samo na osnovu sineopsisa su zainteresovani i za drugu sezonu. Arapska verzija „Bese“ je imala ogroman uspeh na njihovom tržištu“ kazala je Korolija i dodala da su kreatori serije ipak zadržali miris i ukus Blakana.

„Ipak, u „Besi“ može da se prepozna svaki običan čovek“ kazala je Korolija.

Prema njenima rečima „Besa se snima u više država što nimalo nije bilo lako u vreme pandemije.

„Svako snimanje tv serije je komplikovano, a ako uzmemo u obzir pandemijse okolnosti, onda se to može porediti sa ratnim operacijama. Imamo glumce iz osam država, ali se nadam da će beogradski deo snimanja druge sezone serije ipak proći opuštenije jer su gotovo svi akteri na setu vakcinisani“, kazala je Korolija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.