U trendu

Lena Kovačević, Ivana Peters, Marko Louis u pesmi „Udahni“

BEOGRAD – Grupa pod nazivom „O2“, koja okuplja muzičke umetnike Lenu Kovačević, Ivanu Peters, Marka Louisa, Tamaru Todevsku, Sašku Janković – Sashku Janx i Igora Simića, objavila je pesmu „Udahni“ sa ciljem da u prvi plan istakne solidarnost među ljudima, saopšteno je danas iz PR tima Lene Kovačević.

Kako se navodi, cilj umetnika je da svi zajedno prenesu poruku solidarnosti i zajedništva u teškim trenucima, da se razmišlja o povratku prirodi i izvornim vrednostima i da solidarno društvo mnogo lakše prevazilazi sve krize.

Glavni motivi koji se takođe aktivno provlače kroz pesmu u izdanju kuće „Magic Records“ jesu podizanje svesti o važnosti očuvanja životne sredine, borba protiv zagađenja i potreba za zdravijim vazduhom koji ljudi udišu.

Autori pesme Vladimir Danilović i Nemanja Filipović i svi izvođači, ovim putem želeli su i da pruže podršku svima koji su preživeli ili još uvek preživljavaju teške posledice globalne pandemije.

Marko Louis i Lena Kovačević su tokom pandemije objavili nove singlove, dok je Ivana Peters imala koncerte tokom ovog perioda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.