“Ljubav, venčanja i druga očajanja” od sutra u bioskopima

BEOGRAD – Romantična komedija “Ljubav, venčanja i druga očajanja” (Love, Weđings and Other Disasters) u režiji glumca Denisa Dugana stiže u domaće bioskope od sutra, 24. decembra, najavio je domaći distributer Taramount film.

Glumačku ekipu novog filma predvode veterani “oskarovci” – Dajana Kiton i Džeremi Ajrons, dok ostatak čine – Megi Grejs, Dijego Boneta i Endru Bačelor.

Publika se uželela veselih tema u ovo turobno vreme, posebno da uopšte gleda neki novi film na repertoaru, jer prikazivači i distributeri uglavnom čuvaju dobre naslove kada se okonča pandemija ili barem dok se uvedene mere ne stišaju.

Nekoliko toplih i duhovitih priča koje spaja ljubav obećavaju prijatno i veselo veče u bioskopu.

Radnja ostvarenja prati nekoliko paralelnih dramaturških tokova – “rukavaca”: vlasnicu cvećare Džesi Ingliš ostavlja momak, a odmah zatim jedna od njenih mušterija, Liz Raferti, traži od nje da joj organizuje venčanje koje se dešava za samo osam dana.

Uvek spremna za izazov, Džesi pristaje na tu organizaciju svadbe za Liz i njenog supruga Roberta Bartona, kandidata za gradonačelnika.

Da bi isplanirala savršeno venčanje, Džesi radi zajedno sa uglednim ugostiteljem, Lorensom Filipsom.

Tokom pripreme keteringa za venčanje, Lorensu prijatelj namešta sastanak na slepo sa ženom po imenu Sara, koja je zapravo – slepa.

Dok se Robert sprema za venčanje sa Liz, njegov brat Džimi Barton učestvuje na takmičenju za ljubavne sastanke.

Džimi mora da ostane fizički vezan za svoju partnerku Svetlanu što je duže moguće i ako uspeju da nadmaše drugi par, oni pobeđuju i osvajaju milion dolara.

U međuvremenu, kapetan broda po imenu Riči zaljubljuje se u jednu od svojih gošći na brodu ali postoji problem – on ne zna ko je ona i gde da je nađe, jedino što zna je da ima tetovažu staklene cipelice na vratu.

Kada voditeljka lokalnih vesti predloži da napravi prilog o njemu i njegovom brodu, Kapetan Riči odlučuje da bi mogao da iskoristi to javno izlaganje da pronađe svoju Pepeljugu.

I dok svi ovi likovi pokušavaju da stvore savršen “kraj iz bajke”, oni otkrivaju da je ljubav neuredna, zbunjujuća i lepa.

Dajana Kiton je već igrala u romantičnim komedijama (Nevestin otac, Baby Boom, Something’s Gonna Give, Morning Glory, Klub prvih žena), dok se njen kolega Džeremi Ajrons sada prvi put nalazi u ovom ležernijem, komercijalnom žanru.

Ovu mozaičnu priču publika može gledati od sutra u svim bioskopima Cineplexx lanca, kao i mnogim multipleks objektima Beograda i širom Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.