U trendu

Majkl Daglas i Mišel Fajfer u nastavku Marvelove franšize „Antmen i Osa: Kvantum

BEOGRAD – Nastavak Marvelove franšize, ostrvarenje „Antmen i Osa: Kvantumanija“ naći će se bioskopima širom Srbije od 16. februara, najavili su distributeri.

Superheroj Marvelovog stripa Antmen 2015. godine dobio je svoj prvi film, a Pejton Rid ponovo preuzima rediteljsku palicu i u najnovijim nastavku o superheroju Antmenu beleži početak 5. faze objedinjenog Marvelovog univerzuma.

Glumac Pol Rad u ulozi glavnog lika Skota Langa, kao i Evanđelin Lili, Majkla Daglasa i Mišel Fajfer ponavljaju svoje uloge iz predhodna dva dela, dok su potpuno nova lica filma glumci Ketrin Njuton, Džonatan Mejdžors u ulozi Kanga Osvajača, kao i čuveni holivudski glumac Bil Marej  

Superherojski tandem Skot Lang i Houp vraćaju se kako bi nastavili svoje avanture kao Antmen i Osa.

Zajedno sa svojim porodicama iznenada se nalaze u situaciji istraživanja Kvantne oblasti kada se u interakciji sa novim čudnim stvorenjima upuštaju u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali kao moguće.

Reditelj Rid ističe kako su u prvom delu filma samo predstavili ideju Kvantne oblasti, i još nešto više uronili u nju u narednom nastavku:

„Očgledano je da na mnoga pitanja nismo dali odgovore. Želeli smo da krenemo u drugom pravcu i da napravimo epski film gde se najveći deo radnje dešava u Kvantnoj oblasti.“ rekao je Rid dodajući da je „bilo zanimljivo jer su predhodni filmovi smešteni u San Francisku, dok smo ovde stvorili neverovatno složen tzv. subatomski svet, kao i okruženje i ekosistem i bića koja nastanjuju taj svet“ istakao je on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar