U trendu

Malbaša: Mala supruga je telenovela sa elemntima trilera

BEOGRAD – Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Nikola malbaša koji je govorio o svojoj ulozi u seriji „Mala supruga“.

Malbaša je rekao da u „Maloj supruzi“ igra doktora Branka Božića i da mu je najteže bilo da savlada njegov način nošenja sa problemima.

„On trpi pritiske sa svih strana i nekako dobro istrajava, ali mi je bilo teško da savladam način na koji guta sve i gura pod tepih, da bi na kraju eventualno pukao. Taj momenat trpljenja mi je bio najteži“, rekao je glumac.

Prema njegovim rečima, radnju romana „Mala supruga“ Mirjane Jakovljević Mir-Jam (1887-1952) je bilo teško prebaciti u današnje vreme „zato što su motivi junaka isti ali je način na koji se ostvaruju drugačiji“.

„Ranije je ljubav bila mnogo više idealizovana, romantična. Mnogo su se stvari sporije razvijale, bilo je potrebno da to malo prilagodimo. Ipak se danas sve brzo dešava, brže se konzumiraju odnosi. Bio je izazov da nađemo potporu za motiv likova u današnjem vremenu“, ocenio je Malbaša.

Glumac je priznao da se našao „prvi put toliko pred kamerom i na sceni“, i dok je pozorište njegova prva ljubav, ističe da ne bi odustao ni od jednog i da bi voleo da budem i pozorišni i filmski glumac.

„Predstave koje igram u Beogradskom dramskom pozorištu me ispunjavaju na jedan način. Kao predstava ‘Tiho teče Misisipi’ koja od nas traži da pomeramo svoje granice i pozorišta generalno. S druge strane telenovela ‘Mala supruga’ sa elementima trilera je takođe zanimljiva za igru, traži od mene nešto potpuno drugačije“, rekao je Malbaša.

U budućnosti Malbaša bi voleo da snimi neki ozbiljan film i da iskoristi francuski jezik kog trečno govori.

„Život je dovoljno lep i čeka nas dovoljno stvar u budućnosti, tako da korak po korak“, naveo je glumac.

Malbaša četiri godine vozi motor što je „neki prostor slobode“ koji ga ispunjava kao i pozoriše ili kada je ispred kamere.

„Jednostavno sednem na motor i put je preda mnom. U BDP-u imamo moto klub u začetku koji polako dižemo na noge. Čini nas srećnima. Kao neki dečaci sa igračkama, što motor i jeste“, priznao je Malbaša.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.