U trendu

Manifestacija „Serbia Fashion Week“ (SFW) i domaći dizajneri 2. marta u Parizu

BEOGRAD – Manifestacija „Serbia Fashion Week“ (SFW) i domaći dizajneri biće predstavljeni 2. marta u okviru svetski prestižne svetske nedelje mode „Paris Fashion Week“ u pariskom prostoru „La Galerie Bourbon“.

„U ovom prostoru iz koga je Antoan de Sen Ekuperi crpeo inspiraciju za roman ‘Mali princ’ nove kolekcije predstaviće Suzana Perić, Jelena Malešević, brend Lavli epl iza koga stoji modni dvojac Jelena Zorić i Milica Tričković, potom Aleksandra Džaković i njena modna linija AKKA“, kaže se u saopštenju.

Predsednica SFW Svetlana Horvat je izjavila da je odluka organizatora da Srbija uz Portugal budu jedne zemlje čije nedelje mode su uvršćene kao deo zvaničnog programa „Paris Fashion Week-a“ „ogromno priznanje za sav rad i ostvareni kvalitet“.

„To što je SFW sada deo zvaničnog programa ‘Paris Fashion Week-a’ još više će doprineti jačanju globalnog uticaja naše nacionalne nedelje mode u budućnosti, a to će onda doprineti razvoju manifestacije i svih njenih segmenata u Novom Sadu i celoj Srbiji“, rekla je Horvat.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.