U trendu

Miona Marković: „Munje opet!“ su najiščekivaniji film poslednjih godina

BEOGRAD – Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila glumica Miona Marković koja je govorila o svojoj ulozi u filmu „Munje opet!“ nastavku kultnih „Munja!“ (2001) reditelja Raše Andrića.

Marković je rekla da igra mladu pevačicu Milu Silu koja je „viralna, vrlo popularna i puna je sebe“.

Prema njenim rečima, Mila Sila nastupa često vikendima u dijaspori, ima novi hit sa kojim je Gojko Sisa, lik Nikole Đurička, zeznuo likove Borisa Milivojevića i Sergeja Trifunovića, pošto je ukrao sempl star 20 godina.

Marković je ocenila da je poenta nastavka „Munja!“ sukob onog i ovog vremena, pošto postoje novi klinci koji su doneli svoj duh.

„To je komedija, ali nismo otišli u veliku karikaturu. Moj lik je na ivici, ali ozbiljno smo pristupili temi. Može da se gleda i bez prvog dela“, rekla je glumica.

Marković je rekla da nema predrasude prema vrsti muzike koju peva njen lik, jer ju je i sama slušala u osnovnoj i srednjoj školi, a kao mala je čak maštala da sma jednog dana bude u spotu.

„Svi zamišljamo sebe kako igramo i pevamo. Taj deo mi nije bio izazovan, sa tim se stalno srećem u karijeri. Imala sam najveći strah kako da je predstavimo a da ne odemo previše u karikaturu, a sve što izgovaram je samo po sebi karikatura“, priznala je Marković.

Prema njenim rečima, bilo je potrebno naći meru, bilo je mnogo proba, a poseban izazov je bilo stvaranje pesme sa Cobijem i snimanje spota.

„Zavirila sam u drugu industriju i shvatila koliko je to teško“, priznala je Marković.

Uloga Mile Sile je mala ali upečatljiva, od bavljenja cirkona na noktu do toga koji triler staviti u pesmu, i Marković dodaje da je bio potreban „temeljan rad što je za glumca predivno“.

„Ovo je najiščekivaniji film ne znam koliko godina. Ima zagarantovene hiljade gledalaca i mislim da će da probije sve rekorde. Stvarno je dobar film“, navela je Marković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar