U trendu

Mjuzikl „Veselo devojačko veče“ 23. decembra u Kombank Dvorani

BEOGRAD – Najnoviji mjuzikl „Veselo devojačko veče“ u režiji Radeta Vukotića, gde igraju poznate pevačice Ivana Peters i Tijana Dapčević, biće premijerno izveden uoči Nove godine, 23. decembra u Kombank Dvorani.
Produkciju savremene adaptacije američkog mjuzikla „Girls’ Night“ potpisuje kuća „Emotion“, u svom ogranku „Emotion teatar“, poznata po realizaciji mnogih licenciranih igranih TV serija („Urgentni centar“, „Dinastija“, „Sinđelići“, „Žene sa Dedinja“), kao i popularnih TV formata – kvizova, šou programa i drugih emisija.
U ovom muzičko – scenskom spektaklu reditelj pripoveda priču o pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih.
Glavne uloge u ovoj predstavi će igrati: Ivana Peters, Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić i Jelena Đukić.
Premijera je bila planirana za 1. oktobar, ali je odložena zbog bolesti nekih učesnica od virusa korone.

Osim interesantnih numera jugoslovenske pop i rok muzike – “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugih, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su upletene i sve druge prijateljice koje čine njihov društveni svet.
Muzička melodrama sadrži mozaik životnih priča pet različitih žena, drame o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti, a tokom trajanja programa, stvara se interakcija pet dama sa publikom.
Sledeći mjuzikl koji se planira takođe u produkciji „Emotion teatra“ sa istim rediteljem jeste „Parče brodvejske noći“ od nove godine, gde takođe igra Ivana Peters, ali i glumci Jelena Gavrilović, Marko Marković i drugi.
Ivana Peters je početkom ove godine (februar) imala uspešan koncert upravo u Kombank Dvorani sa svojom rok grupom „Negative“, sa kojima je nastupala tokom pandemije više puta u Beogradu na sceni kluba BitefArtCafe na Kalemegdanu, ali i festivalu Beer fest bar na Adi Ciganliji (2020), dok je sa obnovljenom dens pop atrakcijom TAP 011 nastupila na Beer festu 2021 na Ušću.
Glumica Jelena Đukić u poslednje vreme je istaknuta zahvaljujući telenoveli „Igra sudbine“ od skoro 400 epizoda, i filmu i seriji „Vikend sa ćaletom“ Miroslava Momčilovića.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.