U trendu

Mlada hrvatska kantautorka Nika Turkovića 31. marta u BitefArtCafe klubu

BEOGRAD – Mlada hrvatska kantautorka, Nika Turković, predstaviće se beogradskoj publici 31. marta, u BitefArtCafe klubu.

Na koncertu će promovisati njen debi album, „11“, izdat za prestižnu izdavačku kuću Aquarius records.

Otkako je 2019. godine pesmom „U mraku“ unela svežinu i regionalnoj muzičkoj sceni predstavila jedan sasvim novi i moderan zvuk ne prestaje da niže hitove, zaobilazi šablone, ruši tabue i testirati svoje i granice muzike.

Sada je došlo vreme da Nikini singlovi i dosad neobjavljene pesme zažive i na njenom prvom studijskom albumu „11“.

Manje-više, glavni moto dugoočekivanog albuma Nike Turković, na kojem je glavni naglasak kombinacija akustičnog zvuka i elektronskih elemenata koji su podrška emotivnom vokalu u suvremenom aran?manu nalik na globalne fenome pop-muzike.

“ ’11’ je presek protekle tri godine mog rasta, što emotivnog, nekog ljudskog, ali i muzičkog, pa tako poslednje tri pesme možda najviše prikazuju ono što ćete od mene moći očekivati u budućnosti. Stalno rastemo i mijenjamo se, pa sam nekako to ponosno prigrlila i odlučila sa?eti u jednu celinu koju ću i sama jednog dana moći uzeti u ruke, s ponosom na ono ?to sam napravila. Beskrajno sam zahvalna svim ljudima koji su na njemu sa mnom radili godinama, a tu moje najveće hvala ide Ivanu Pešutu. Mojem prijatelju, producentu, muzičaru, čovjeku, koji je stajao uz mene od prvog dana i za kojeg se nadam da će još dugo. Tek smo zapravo počeli“ poručila je Nika.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.