U trendu

Music Awards Ceremony 25. i 26. januara u Štark Areni

BEOGRAD – Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Skymusic-a još jednom će okupiti elitu regionalne muzičke scene i to dvodnevnom ceremonijom dodele muzičkih priznanja 25. i 26. januara u Štrak Areni, saopštili su organizatori.

Nastupi predstavnika muzičke elite pop, alternativne pop, rock, rap, world music i narodne muzike rezervisani su za prvi dan manifestacije, dok će najveće muzičke ikone trap, drill i urban pop muzike nastupiti drugog dana ceremonije, saopštili su organizatori.

Novi koncept manifestacije koja je, ujedinjujući sve muzičke žanrove ujedinila i čitav region, predstavljen je sinoć u LIVE uključenju na Instagram profilu MAC-a, a kako je objašnjeno, razlog tome leži u činjenici da je u poslednjih godinu dana došlo do eksplozije novih muzičkih pravaca i nastanka posebnih podžanrova u okviru moderne muzike, pa samim tim i rađanja novih muzičkih idola, koji, neosporno, oblikuju scenu i postavljaju nove standarde urban pop muzike koja doživljava svoju ekspanziju.

Fanovi koji su sinoć tačno u 19 časova bili na zvaničnom Instagram profilu MAC-a, njih preko 400 hiljada, ove informacije dobili su „iz prve ruke“, a sinoćnje LIVE uključenje obeležilo je još jedan presedan.

Po prvi put, izvođači koji su u prethodnim izdanjima osvojili neke od nagrada nominovali su svoje favorite, izvođače i numere koji su po njihovom mišljenju u poslednjih godinu dana ostavili neizbrisiv trag i najviše doprineli razvoju muzičke industrije na ovim prostorima.

Tako se na jednom mestu našlo čak 20 muzičkih zvezda, i to Nina Badrić, Angellina, Gazda Paja, Karolina Gočeva, Lena Kovačević, Aleksandra Radović, Rasta, Breskvica, Voyage, Tropico Band, Magla Band i Nevena Božović, pred kojima je bio težak i izazovan zadatak – da iz celog regiona nominuju samo tri izvođača za koja smatraju da zaslušuju da ponesu laskavu titulu i, po njihovom mišljenju, budu nagrađeni nekom od MAC nagrada.

Osim toga što su neke od svojih kolega direktno plasirali u trku za prestižna priznanja, nagradili su i brojne pratioce poklon ulaznicama za najspektakularniji muzički događaj godine.

Oni su u LIVE-u podelili i svoje utiske sa učešća na nekim od prethodnih MAC ceremonija, a pratioci su mogli da čuju i ekskluzivne detalje i najave njihovih novih projekata.

Ipak, najveće iznenađenje bila su nenajavljena uključenja direktno nominovanih izvođača, zbog čega je LIVE umesto predviđenih sat vremena trajao duplo duše – Konstrakte, Seksija iz Crnog Ceraka, Lackua, Sare Jo, Edite, Hiljsona Mandele i Nučija, koja su generisala i najviše komentara fanova, kojih je tokom trajanja LIVE-a bilo više od 20 hiljada.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar