U trendu

Nagradu „Radijski prijatelj godine” dobio Miloš Rajković

BEOGRAD – Udruženje radio stanica “RAB Srbija” danas je proslavilo 11. rođendan i tim povodom dodelilo novoustanovljenu nagradu „Radijski prijatelj godine” novinaru Milošu Rajkoviću.

Sama proslava je bila održana onlajn preko Zoom platforme, na predlog samog laureata Rajkovića, koji je smatrao da treba izbegavati svaku vrstu kontakata tokom novog talasa pandemije, i da na taj način daju primer drugima, čak iako je ovaj veoma važan dvostruki povod.

Nagrada je novinaru Rajkoviću dodeljena, jer se od samog početka rada RAB Srbija veoma aktivno uključio u rad udruženja i pokazao koliko voli radio i koliko želi da pomogne napretku radio medija u Srbiji.

Na Zoom aplikaciji, uz direktorku SAB Srbija Maju Rakovic, kolege su čestitale dobitniku nagrade i zahvalile mu se što je bio uz njih proteklih 11 godina.

Svi su poželeli da sledeća godina bude mnogo bolja i da se ponovo okupe onako kako su navikli i kako najviše vole – uživo, i da zajedno sa svim prijateljima proslave tešku 2020. godinu.

Istakli su i to da su i u ovako kompleksnoj situaciji pokazali svu snagu radija – da za radijske ljude ne postoje prepreke, da su zajedno mnogo jači, da mogu da prevaziđu sve teškoće.

Na kraju su nazdravili za uspešnu budućnost i još mnogo zajedničkih godina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.