U trendu

Neda Arnerić zamalo da postane SVETSKA ZVEZDA? (video)

Neda Arnerić ostvarila je brojne nezaboravne uloge u domaćoj kinematografiji, ali je malo falilo da postane traženo ime i u Holivudu. Na korak od velike inostrane karijere, desilo joj se nešto zbog čega se vratila u Srbiju.

Naša legendarna glumica davne 1973. godine pojavila se u filmu Shaft in Africa, koji je bio veoma popularan širom sveta. To joj je otvorilo vrata za druge angažmane u svetskim blokbasterima.

– Igrom slučaja sam se našla u velikom filmskom svetu, pa sam čak i jedno vreme imala agente širom planete. Velike su žrtve potrebne da bi se uspelo napolju, velika ambicija, ali sam shvatila sam da ja nisam taj tip. Malo nas sa Balkana je napravilo karijeru napolju i ja im skidam kapu, jer znam koliko je to koštalo te ljude, njima se klanjam do zemlje – rekla je Neda svojevremeno tokom gostovanja u emisiji 150 minuta i dodala da se zbog ljubavi vratila u Jugoslaviju.

– Ja sam jedva čekala da se nešto desi da kažem da imam razlog da prekinem sa tim borbama po Rimu, Parizu, Londonu. Osećala sam da to nije za mene, suviše je naporno i ozbiljno. Tu nema da se žive dva života kao što ja živim paralelno dva života, glumački i privatni, koji je odvojen, i koje uspevam da balansiram. Kad se pojavila neka lepa ljubav, rešila sam da se vratim u Beograd i da se udam. To je bio lep izlet od dve-tri godine i više me nije interesovao.

Neda je dodala da joj nimalo nije žao što nije iskoristila priliku da postane svetska zvezda.

Ne kajem se. Ne bih ja tamo izgurala, ja bih tamo završila plačući gorke suze“, istakla je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.