U trendu

Nikolić: Serija „Nemirni“ će biti akcioni triler

BEOGRAD – Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je reditelj Darko Nikolić koji je govorio o snimanju serije „Nemirni“.

Nikolić je rekao da je njegova prethodna serija i film „Jedini izlaz“ bila psihološki triler dok će „Nemirni“ biti akcioni triler drama.

„Generalno je žanr triler. Nosim neku odgovornost i mislim da ću to i da opravdam, ali i da pokažem da moja ljubav prema trileru neće ni tu stati“, rekao je Nikolić.

Serija „Nemirni“ radi se po motivima romana „Jedan pogrešan korak“ Marka Popovića,a scenario su pisale Danica Nikolić sa Jelenom Ilić i Ivom Mitrović.

„Za one koji su čitali roman prepoznaće dobrim delom, međutim imamo dosta likova koji ne postoje u romanu kao i linije radnje koje su ubačene. Mislim da smo ga još više zamutili“, naveo je Nikolić.

Prema njegovim rečima, u središtu radnje kao i u „Jedinom izlazu“ žena, odnosno policijska inspktorka Mirna Paligorić koju igra Nikolina Friganović .

„Ona spletom okolnosti razrešava neku spregu između kriminala, policije i službe, ne znajući koliko je odavno i ona bila u tome. Iz bonace neko samom malo pipne i zatalasa i onda postane cunami“, rekao je Nikolić.

Podela „Nemirnih“ je velika sa oko 160 uloga, a igraju i Gordan Kičić, Anica Dobra, Marko Gvero, Dejan Aćimović, Marinko Prga, Dejan Tončić, Izudin Bajrović, Rale Milenković, Nebojša Dugalić i drugi.

Snimanje je počelo u maju i trebalo bi da bude završeno nakon 85 snimajućih dana u septembru, a nakon postprodukcije koja će trajati do kraja godine, Nikolić očekuje da će serije biti premijerno prikazana u prvoj polovini 2023. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.